Nieuwsflash

If you can see this, then your browser cannot display the slideshow text.

2022 - Frankrijk: Provence - L´Isle-sur-la-Sorgue

Prijs
tweepersoonskamer per persoon € 1465
eenpersoonskamer € 1740

Periode (klik op de periode om in te schrijven)
SEPTEMBER 23/09 tot 30/09/22

Moeilijkheidsgraad van het verblijf

Algemeen

 

 

 

 

top

Club Belambra Domaine Le Mousquety*** - volpension met wijn aan tafel

Gelegen in het hart van de Provence en de Luberon, op een 22ha groot landgoed, waar de kristalheldere Sorgue doorheen stroomt, is deze club de ideale plak om de Vaucluse te ontdekken. Elk appartement heeft een terras met tuinmeubelen. Het hoofdgebouw herbergt 2 panaoramische restaurants, een theater en enkele winkels. De maaltijden worden als buffet geserveerd. Het landgoed beschikt over sportinfrastructuur, een buitenzwembad en een petanquebaan. Dagelijks wordt er een gevarieerd activiteitenprogramma aangeboden.

 

https://www.belambra.fr/club-l-isle-sur-la-sorgue-le-domaine-de-mousquety/ete

 

top

Programma

Reis per HST Brussel Zuid – Avignon - Brussel

Transfer station– hotel – station.

Vrij verblijf inclusief volgende uitstappen:

Halve daguitstap : Aix-en-Provence: Verkenning van deze wereldvermaande stad met de vele fonteinen, kastelen en tuinen, de vele kapellen, de verschillende pleinen enz. Vrije tijd om te winkelen of niets te doen in de schaduw van een van de vele caféterrassen. 

Halve daguitstap: De dorpen van Le Petit Luberon : Via de vallei van Calavon richting Bonnieux. De route biedt uitzicht op het dorp Lacoste, gedomineerd door de ruines van het kasteel van de markies de Sade. Via de beroemde Lourmarin-vallei naar Lourmarin, gekend om de huizen gegroepeerd aan de voet van Castellas en de klokkentoren. Bezoek aan het kasteel met prachtige renaissance gevel en een opmerkelijke trap. Terugkeer via de zuidelijke helling van de Luberon.

Halve daguitstap: Arles.  ‘s Namiddags vertrek naar deze kunst- en historische stad. Wandeling door de smalle straatjes langsheen de verschillende monumenten waaronder het oude Hôtel Dieu waar Van Gogh ooit gelogeerd heeft, het antieke theater, het amfitheater en de basiliek. Tijd om te shoppen of rustig te flaneren.

Halve daguitstap: Avignon : Hoofdstad van het christendom in de Middeleeuwen, heden ten dage geclassificeerd als Unesco Wereld Erfgoed site. Uitzicht op de beroemde brug van Avignon (de brug St-Bénézet) voordat u de stad binnenkomt. Wandeling in de oude stad met het Klokkenplein; Rue Saint Agricol , de pittoreske Rue des Teinturiers en een bezoek aan het beroemde Paleis van de Pausen: zowel fort als paleis, deze prinselijke residentie is een van de grootste van haar tijd en heeft twee aangrenzende gebouwen: het oude paleis en het nieuwe paleis.  Vrije tijd voordat je terugkeert naar de club.

 

*Alle bezoeken onder voorbehoud van wijzigingen rekening houdend met de geldende Covid-condities.

top

In de prijs begrepen

HST Brussel Zuid – Avignon – Brussel Zuid in « 2de klasse ».  Het vervoer station-hotel-station en de verplaatsingen beschreven in het programma.  Het verblijf in volpension, van het avondmaal van dag 1  tot het ontbijt van dag 8, water en wijn tijdens de maaltijden. De uitstappen vermeld in het programma met een lokale gids. De verblijfstaxen en de begeleider AEP Senior Department, die zorgt voor de vertaling naar het Nederlands en de bijstandsverzekering.

top

Niet in de prijs begrepen

Catering aan boord van de trein, kruierdienst, de facultatieve activiteiten, de persoonlijke uitgaven, fooien, annuleringsverzekering.

top

Reisdocumenten

Belgische identiteitskaart – Corona paspoort- Europese ziekteverzekeringskaart (kan u vragen aan het ziekenfonds).

top

Sfeerbeelden
Developed by aware