Nieuwsflash

If you can see this, then your browser cannot display the slideshow text.

2023 - Frankrijk - Côte d´Azur - Les Issambres: Côte d´Azur - Les Issambres

Prijs
tweepersoonskamer per persoon € 1489
eenpersoonskamer € 1740

Periode (klik op de periode om in te schrijven)
JUNI 23/06 tot 07/01/23

Moeilijkheidsgraad van het verblijf

Domaine Les Issambres*** - volpension met wijn aan tafel

Gelegen aan zee, tegenover de Golf van Saint-Tropez, strekt de Miléade Village Club Les Issambres zich uit over 8 km kustlijn.

Het domein Les Issambres ligt op 15 km van Saint Raphael. Dit voormalig luxehotel uit de jaren dertig van de vorige eeuw, nodigt je uit in een prestigieuze omgeving met een privéstrand en verwarmd zwembad, tennisbaan ... De gerenoveerde en van airconditioning voorzeien kamers zijn met alle moderne comfort uitgerust. Het hotel beschikt over een bar, een restaurant met zonneterras en uitzicht op zee. Een vakantiebestemming met de voeten in het water, dicht bij erkende toeristische bezienswaardigheden.

 

 

https://www.mileade.com/destinations/mer/les-issambres-val-desquieres/

top

Programma

Vlucht Brussel – Nice – Brussel

Transfer luchthaven – hotel - luchthaven per autocar

Vrij verblijf inclusief volgende uitstappen:

DAG 2: Halve daguitstap : in de namiddag:  Boottocht Les Issambres/Saint Tropez (+/- 20 km)

Per boot naar Saint-Tropez langs de baai van Canoubiers. Saint-Tropez, met zijn 15e eeuwse citadel, groeide in de jaren 60 uit tot een internationaal bekende badplaats dankzij het enthousiasme van kunstenaars uit de New Wave en vervolgens de Yéyés. Vandaag de dag is het een badplaats van de jetset, maar ook een toeristische trekpleister voor wie op zoek is naar Provençaalse authenticiteit of beroemdheden. 

DAG 4:Halve daguitstap : in de namiddag:  Port Grimaud (+/- 60 km)

Port Grimaud is de voorhaven en badplaats van het Zuid-Franse vestingstadje Grimaud. De Franse architect François Spoerry realiseerde in 1966 zijn ambitieuze project van een stadje in het water. Beschermd tegen de wind uit het oosten en de Mistral uit het westen ontwikkelde hij in de baai van Saint-Tropez het havenstadje Port Grimaud Het stadje is gebouwd op lagunes en drooggelegde moerassen. De droom van François Spoerry, fanatiek zeezeiler, was het realiseren een vakantiepark waar hij zijn boot vlak voor de deur van zijn vakantiehuis kon aanleggen. En zijn droom is uitgekomen: Port Grimaud beschikt maar liefst over 15 kilometer aan kades en bijna alle huizen hebben een eigen ligplaats voor de deur.

DAG 5:Daguitstap : Nice en de Villa Ephrussi en tuinen (+/- 200 km)

We rijden Nice binnen via de Promenade des Anglais gelegen aan de Baie des Anges. Vrije tijd op de Cours Saleya om de bloemenmarkt te bewonderen. Ontdekking van het oude Nice met het paleis van de prefectuur, de kathedraal van Sainte Réparate, de rue de la Boucherie, de winkels met de kleuren en geuren van de Provence en de Place Garibaldi.

Middagmaal in een lokaal restaurant.

Daarna maken we een tour door de stad met de bus langs het Museum voor Moderne Kunst, het Theater, Place Masséna, Avenue Jean Médecin en de Russisch-orthodoxe kerk.

Vervolgens naar Saint-Jean-Cap-Ferrat waar we bezoeken de Villa Ephrussi de Rothschild bezoeken, een toonbeeld van pracht en praal gelegen te midden van prachtige tuinen met uitzicht op de zee, een buitengewoon panorama!

DAG 7: Halve daguitstap : Roquebrune sur Argens - 30 Km

Bezoek aan het middeleeuwse dorp. Ontdek de geschiedenis van dit charmante Provençaalse dorp, het “castrum”, de zuilengangen en de parochiekerk. Het bezoek gaat verder met een proeverij van lokale producten (honing en chocolaatjes).

*Alle bezoeken onder voorbehoud van wijzigingen rekening houdend met de geldende Covid-condities.

* De volgorde van dit programma kan worden gewijzigd indien de omstandigheden dit vereisen.

top

In de prijs begrepen

Vluchten Brussel - Nice - Brussel met SN Brussels Airlines (of gelijkwaardig) in "economy class" • transfer luchthaven-hotel-luchthaven • de verplaatsingen beschreven in het programma • welkomstdrankje • het verblijf in volpension, van het avondmaal van dag 1  tot het middagmaal van dag 8 • water en wijn tijdens de maaltijden • de uitstappen vermeld in het programma met een lokale gids • de AEP Travel begeleid(st)er, die zorgt voor de vertaling naar het Nederlands • de verblijfstaks en de bijstandsverzekering.

top

Niet in de prijs begrepen

Catering aan boord van het vliegtuig • kruierdienst • de facultatieve activiteiten • de persoonlijke uitgaven • fooien • annuleringsverzekering.

top

Reisdocumenten

Belgische identiteitskaart – Corona paspoort- Europese ziekteverzekeringskaart (kan u vragen aan  het ziekenfonds).

 

top

Reisgegevens

Vluchten Brussels Airlines of gelijkwaardig (voorlopige vluchturen)

24/06/23          BRU-NCE       15:10-17:00

01/07/23         NCE-BRU       17:50-19:35

top

Sfeerbeelden
Developed by aware