Nieuwsflash

If you can see this, then your browser cannot display the slideshow text.

2023 - Frankrijk - Côte d´Azur - Menton: Côte d´Azur - Menton

Prijs
tweepersoonskamer per persoon € 1199
eenpersoonskamer € 1479

Periode (klik op de periode om in te schrijven)
OKTOBER 07/10 tot 14/10/23

Moeilijkheidsgraad van het verblijf

Algemeen

 

top

Hotel Le Vendôme*** - Halfpension met wijn en water aan tafel

Raak in de ban van de levendige oude haven, de overdekte markt en de geurige exotische tuinen. Het hotel ligt aan zee in het voetgangersgebied van Menton. De smaakvol gedecoreerde kamers bieden alle modern comfort, zijn geluiddicht en hebben airco. Het restaurant loopt over in een veranda met uitzicht op de zee en de tuin. De keuken is traditioneel Frans. Midden de tuin is er een bar met terras.

 

www.belambra.fr/club-menton-le-vendome

top

Programma

Vluchten Brussel – Nice - Brussel

Transfer luchthaven– hotel – luchthaven.

Vrij verblijf inclusief volgende uitstappen:

Halve daguitstap : Nice

Vertrek naar Nice via de “Moyenne Corniche”. Stop bij het uitzichtpunt van de Mont Boron. Begeleide wandeling langs het Garibaldi-plein en de “place Masséna” , het bekendste plein van Nice met een mooi architecturaal geheel van okerkleurige gebouwen met arcades. Bezoek aan de barokke kathedraal Sainte-Réparate, bedekt met 14.000 geglazuurde tegels.

Halve daguitstap: Oud Menton, stad van kunst en uitzonderlijke tuinen

Vertrek te voet vanuit het hotel voor een rondleiding door Oud Menton. Menton, kunststad, tuinparadijs en "Stad van Kunst en Geschiedenis", heeft de bijnaam "de parel van Frankrijk". Het historische hart van de stad heeft schaduwrijke middeleeuwse straatjes met namen die doen denken aan piraten en legendes. Bezoek de Basiliek van Saint Michel Archange, de Place de la Conception, het oude havengebied, het plein voor de Basiliek van Saint Michel, de Kapel van de Pénitents Blancs...

Halve daguitstap: Eze en bezoek aan een parfumerie

In de middag rijdt u vanaf de kust en de “Moyenne Corniche” naar Eze, een internationale toeristische hotspot, die zijn authentieke en traditionele sfeer heeft behouden.  Ontdek dan dit prachtige dorp, genaamd "het adelaarsnest", gelegen op een rotsachtige piek en met uitzicht op de zee op 427 meter boven de zeespiegel. U kunt een wandeling maken door de smalle en steile straatjes, de gerestaureerde middeleeuwse huizen bewonderen en genieten van de vele

ambachtelijke- of souvenirwinkels. Bezoek een parfumerie waar u de kunst van het combineren met geuren leert. Voordat u terugkeert naar Menton, panoramisch en magisch uitzicht op Cap Ferrat.

*Alle bezoeken onder voorbehoud van wijzigingen rekening houdend met de geldende Covid-condities.

* De volgorde van dit programma kan worden gewijzigd indien de omstandigheden dit vereisen.

top

In de prijs begrepen

Vluchten Brussel - Nice - Brussel met SN Brussels Airlines (of gelijkwaardig) in "economy class" • transfer luchthaven-hotel-luchthaven • de luchthaventaksen en brandstoftoeslagen (van toepassing op 16/12/2022) • de uitstappen vermeld in het programma met een lokale gids • het verblijf in halfpension, van het avondmaal van dag 1  tot het ontbijt van dag 8 • water en wijn tijdens de maaltijden • de verblijftaks. • de AEP Travel begeleid(st)er, die zorgt voor de vertaling naar het Nederlands • de bijstandsverzekering.

top

Niet in de prijs begrepen

Catering aan boord van het vliegtuig • kruierdienst • de facultatieve activiteiten • de persoonlijke uitgaven • fooien • annuleringsverzekering.

top

Reisdocumenten

Belgische identiteitskaart Corona paspoort Europese ziekteverzekeringskaart (kan u vragen aan  het ziekenfonds).

top

Reisgegevens

Vluchten Brussels Airlines of gelijkwaardig (voorlopige vluchturen)

07/10/23          BRU-NCE       11:10-13:00

14/10/23          NCE-BRU       17:50-19:35top

Sfeerbeelden
Developed by aware