Nieuwsflash

If you can see this, then your browser cannot display the slideshow text.

2023 - FRANKRIJK - ZWITSERLAND - DUITSLAND: 3 landen en de beroemde Glacier Express

Prijs
Tweepersoonskajuit hoofddek per persoon € 1595
Eenpersoonskajuit hoofddek € 2015
Tweepersoonskajuit bovendek per persoon € 1735
Eenpersoonskajuit bovendek € 2155

Periode (klik op de periode om in te schrijven)
MEI 25/05 tot 29/05/23

Moeilijkheidsgraad van het verblijf

Algemeen

Een unieke reis door de mooiste streken van drie landen. Frankrijk nodigt u uit om Straatsburg te ontdekken, een Europese stad die beroemd is om zijn pittoreske oude binnenstad en zijn gotische kathedraal. Zwitserland opent zijn deuren voor u met een fabelachtige reis met de beroemde Glacier Express. Duitsland onthult het Bodenmeer en het fascinerende landschap van het eiland Mainau. Zoveel juwelen om te ontdekken!

top

MS LA BOHEME 4 ankers

Het is de titel van een opera van Giacomo Puccini en een lied van Charles Aznavour, maar ook de naam van een historische regio in Midden-Europa, beroemd om zijn kristal. De MS La Bohème vaart op de Donau en de Rijn en neemt passagiers mee naar de vele wonderen aangeboden door deze twee romantische rivieren bij uitstek.

De MS La Bohème is een 4-ankerboot op mensenmaat, meet 110 meter lang en 10 meter breed. Hij biedt plaats aan 158 passagiers, in 79 kajuiten over twee dekken. Elk van hen, met een oppervlakte van 10 m2 (er is ook een suite van 18 m2), heeft alle voorzieningen en biedt de beste verblijfsvoorwaarden.

De inrichting is netjes en de sfeer, beide elegant en vriendelijk, is in perfecte harmonie met zijn omgeving. Geel en blauw, symbolen van licht en van water, worden gecombineerd om de boot een warme sfeer te geven.

Op het niveau van het bovendek is het restaurant, waar alle maaltijden worden geserveerd tijdens de reis, gelegen. De keuken biedt delicate gerechten in een verfijnde omgeving, waar u door de grote ramen volledig kunt genieten van het panorama.

Op het niveau van hetzelfde dek bevindt zich de salon/ bar met danspiste. Op het zonnedek, de ideale plek om te relaxen en landschappen te bewonderen hebben de passagiers comfortabele ligstoelen, evenals een grote schaduwrijke plek.

top

Programma

Reis per bus Brussel-Straatsburg-Brussel

Cruise : STRAATSBURG - ALT-BREISACH - MULHOUSE - BAZEL – MEER VAN CONSTANCE - SCHAFFHAUSEN - BAZEL - STRAATSBURG