Nieuwsflash

If you can see this, then your browser cannot display the slideshow text.

2024 - De Panne: Hotel Cajou *** Nieuwjaar aan de kust

Prijs
tweepersoonskamer per persoon € 640
eenpersoonskamer € 710

Periode (klik op de periode om in te schrijven)
DECEMBER 29/12 tot 02/01/25

Moeilijkheidsgraad van het verblijf

Algemeen

Waar kan je de feestdagen beter doorbrengen dan aan onze Belgische kust ? Gezellig kuieren langs de versierde winkels, de plaatselijke kerstsfeer opsnuiven, genieten van een heerlijke kop verse koffie met gebak of een wandeling op de dijk… en dit alles gecombineerd met een aangepast feestmenu, wijn aan tafel inbegrepen.

top

Hotel Cajou*** - volpension met wijn aan tafel

Het hotel ligt vlakbij het strand en de winkelstraten. Alle kamers hebben een badkamer met bad of douche, wc, tv, telefoon en safe. Hotel Cajou is bekend om zijn voortreffelijke keuken en aangename sfeer. Er is een lift.  Link naar de website van het hotel 

top

Programma

Dag 1: De begeleider zal je rond de middag verwelkomen aan het station van De Panne. Vervoer per tram en wandeling (400m) naar het hotel. De bagage wordt in het station afgehaald door de hotelier. (Indien je per auto komt, is de afspraak in de lobby van het hotel.)

Vrij verblijf in volpension met wijn aan tafel.

Oudejaarsavond : Koninklijk koud buffet en dansavond in het hotel

De begeleider stelt gedurende het verblijf facultatieve activiteiten, wandelingen en uitstappen voor.

Dag 5: Na het ontbijt, einde van het verblijf.
Indien gewenst, begeleide transfer (wandeling+tram) naar het station van De Panne. De bagage wordt vervoerd door de hotelier.

top

In de prijs begrepen

Verblijf in volpension met wijn aan tafel van het middagmaal de eerste dag tot het ontbijt de laatste dag • royaal koud buffet en dansavond op oudejaarsavond • de verblijfstaks • de AEP Travel begeleid(st)er. 

top

Niet in de prijs begrepen

De reis van thuis naar De Panne en terug • de persoonlijke uitgaven • de annuleringsverzekering • drankjes buiten de maaltijden (en na het feestmaal van oudejaar) 

top

Reisdocumenten

Belgische identiteitskaart 

top

Reisgegevens

Uw reisbegeleirder: Ria Mombaerts

top

Sfeerbeelden
Developed by aware