Nieuwsflash

If you can see this, then your browser cannot display the slideshow text.

2023 - Frankrijk: Lac d’Annecy

Prijs
Prijs per persoon in tweepersoonskamer € 1629
eenpersoonskamer € 1739

Periode (klik op de periode om in te schrijven)
JUNI 10/06 tot 17/06/23

Moeilijkheidsgraad van het verblijf

Algemeen

Ontdek de schatten van de Savoie en de Haute-Savoie: de middeleeuwse wijk van Annecy, de baden van Aix-les-Bains, de wijngaarden van de Savoie, de kaasmakerijen, de oevers van het meer van Genève, Chamonix Mont-Blanc, … Tal van magische plekken die de bezoekers één voor één zullen verleiden!

top

Le Pré du Lac 4* in volpension met wijn aan tafel

Le Pré du Lac biedt 102 gerenoveerde kamers, uitgerust met een flatscreen televisie. De meeste kamers zijn tweepersoonskamers met 2 eenpersoonsbedden naast elkaar. De maaltijden worden geserveerd in een buffet met 2 warme gerechten naar keuze: vlees of vis en 2 bijgerechten. De gemeenschappelijke delen van het dorp werden in 2017 volledig herbouwd. In een vrij moderne stijl zijn deze ruimtes voorzien van een restaurant, een bar, een groot auditorium en een verwarmd zwembad. Andere diensten: sauna, hammam en massagecabine. Openluchtzwembad en een bar met terras met uitzicht op de bergen.

 

Meer informatie? https://www.ternelia.com/fr/montagne/village-vacances-annecy-saint-jorioz

top

Programma

Vlucht Brussel – Genève – Brussel

Transfer en rondrit per autocar

Cultureel verblijf inclusief volgende uitstappen:

Dag 1: Reis per vliegtuig naar Genève, transfert per autocar naar ons vakantieverblijf. Aankomst in de vroege avond, ontvangst en installatie in de kamers. Welkomstdrink, avondmaal, animatie en overnachting.

Dag 2: Annecy–Meer & oude stad.(+/- 70 km) Na het ontbijt vertrek voor een rondrit langs het meer. Bezoek aan de haven van Talloires, vervolgd door Menthon-St-Bernard, Veyrier du Lac en de tuinen van het keizerlijke paleis. Terugrit naar het hotel voor het middagmaal.            

‘s Namiddags rondleiding door de oude stad van Annecy, de grachten en de geschiedenis van het "kleine Savoyaardse Venetië". Tot slot een één uur durende cruise met commentaar op het meer van Annecy.  In de late namiddag terugkeer naar Pré du Lac voor het avondmaal, animatie en overnachting.

Dag 3: Aix-les-Bains. (+/- 100km)  Halve vrije dag. Middagmaal in het hotel. Vertrek naar Aix les Bains. Rondleiding door het kuuroord: het Casino, de grote hotels... Terugkeer met de bus naar Pré du Lac. Avondmaal en animatie.