Nieuwsflash

If you can see this, then your browser cannot display the slideshow text.

2023 - Oostende: Hotel Royal Astrid *** Wellness & cultuur

Prijs
tweepersoonskamer per persoon juni € 569
eenpersoonskamer juni € 695
tweepersoonskamer superior per persoon juni € 609
eenpersoonskamer superior juni € 745

Periode (klik op de periode om in te schrijven)
JUNI 05/06 tot 09/06/23

Moeilijkheidsgraad van het verblijf

Algemeen

De “Koningin der badsteden” is een moderne, dynamische stad waar er altijd wat te beleven valt. Oostende is echt een stad aan zee. Je kan er niet enkel genieten van het brede zandstrand, de lange wandelboulevard en de jachthaven, de stad heeft ook mooie parken, vele cafés en levendige winkelstraten. Haal de stress uit je lichaam met dit wellnessverblijf.

 

top

Hotel Royal Astrid*** - volpension

Het Royal Astrid Hotel ligt op 100 meter van het strand in Oostende. De 173 kamers bieden alle modern comfort: douche of bad, toilet, tv, telefoon, haardroger en gratis kluis. De bar met open haard is de ideale plek voor een aperitief voor een smakelijke maaltijd in het restaurant. Het hotel heeft een groot spa- en wellnesscentrum met een binnenzwembad, panoramische sauna, stoombad, jacuzzi, zoutgrot, ijsgrot, verwarmd voetenbad en een bank met geneeskrachtige mineraalstenen.

In het hele hotel is gratis WiFi beschikbaar. De kusttram stopt voor het hotel.

Met 50 betaalde parkeerplaatsen onder of nabij het hotel biedt het hotel u een probleemloze parkeeroplossing.

U heeft de mogelijkheid om te genieten van het Gautama Spa & Wellness Complex.

Hier kan u volop genieten van wellness en spa in Oostende. Wenst u even te ontspannen in het zwembad, of verkiest u uit te blazen in het wellnesscomplex van ongeveer 1.000m² met o.a.: een panoramasauna, stoombad, jacuzzi, zoutgrot, ijsgrot, verwarmd voetenbad of een zitbank met helende minerale stenen. Geniet van een deugddoende lichaamsmassage gevolgd door een relaxmoment in één van de relaxruimtes of in de lounge met aquarium. Haal alle stress uit uw lichaam met één van de exclusieve wellness arrangementen, laat de zeelucht u nieuwe energie geven en ga als herboren terug naar huis…

 

Meer informatie? https://www.royalastrid.be

top

Programma

Dag 1: 

De begeleider/ster zal u in de voormiddag verwelkomen aan het station van Oostende. Met de tram naar het hotel. Lunch in het hotel, vrije namiddag waarbij de AEP Travel begeleid(st)er een activiteit voorstelt, avondmaal en overnachting in het hotel.

Dagen 2 & 4:

 Vrij verblijf in volpension met:

• toegang tot het wellnesscenter (ongeveer 1.000m²) tijdens het hele verblijf


• 2 massages van 25 minuten (de kuren worden ingepland op dinsdag en donderdag)

Dag 3:

Vrije voormiddag in Oostende. U kunt genieten van de hotelfaciliteiten of een wandeling maken in het stadscentrum. De AEP Travel begeleider/ster zal enkele activiteiten voorstellen.

Lunch in het hotel, gevolgd door een rondleiding in het James Ensor Huis. Daarna een begeleide wandeling "Ensor en Oostende" waarbij u de favoriete plekjes van de kunstenaar in de stad ontdekt. U passeert plaatsen die nauw verbonden zijn met Ensor en de Oostendse kunstscene (bijvoorbeeld het atelier van Spilliaert), maar ook de monumentale monumenten van Oostende zoals het Matrozenmonument of het Paleis van Feest en Cultuur.      

Dag 5: Na de lunch einde van het verblijf. Transfer met de tram naar het station.

top

In de prijs begrepen

Verblijf in volpension vanaf het middagmaal van de eerste dag tot de lunch de laatste middag • de toegang tot het zwembad en het wellnesscenter tijdens het hele verblijf •  2 massages • geleid bezoek aan het James Ensor Huis en begeleide wandeling Ensor en Oostende •  de verblijfstaxen • de AEP Travel begeleid(st)er. 

top

Niet in de prijs begrepen

De reis van en naar Oostende • de drank aan tafel (water is inbegrepen) • de facultatieve activiteiten • de persoonlijke uitgaven • de annuleringsverzekering.

top

Reisdocumenten

Belgische identiteitskaart.

top

Sfeerbeelden


Bijkomende informatie

Het Gautama Wellness & Spa center bestaat uit verschillende ruimtes. Elke ruimte heeft een eigen naam die verwijst naar een spirituele houding van Gautama Boeddha.

VITARKA : jacuzzi, stoombad, bio-sauna (68°), belevenisdouche, relaxbedden;

DHYANA : jacuzzi, stoombad, Finse sauna (78°), belevenisdouche, relaxbedden;

NAMASKARA : grote jacuzzi, stoombad, panoramische sauna (98°), verwarmd voetbad, zoutgrot, ijsgrot, 3 infrarood ligbanken, een helende minerale zitbank, verschillende belevenisdouches, relaxbedden.