Nieuwsflash

If you can see this, then your browser cannot display the slideshow text.

2023 - Blankenberge: Hotel Cavalli*** Natuur & Cultuur

Prijs
tweepersoonskamer per persoon € 559
eenpersoonskamer € 679

Periode (klik op de periode om in te schrijven)
SEPTEMBER 24/09 tot 28/09/23

Moeilijkheidsgraad van het verblijf

Algemeen

Blankenberge heeft werkelijk alles in huis om ervoor te zorgen dat niemand zich verveelt. Zowel binnen als buiten is er een groot aanbod aan activiteiten met o.a. het Sea Life Marine Park, het Belle-Epoque Centrum, het Casino… Kuier ook zeker eens over de sfeervolle dijk met talloze winkeltjes en horecazaken. Je merkt het, er zijn genoeg mogelijkheden om zowel bij zon als bij regen te genieten van enkele welverdiende dagen rust en ontspanning aan onze Belgische kust.

In deze 5-daagse reis staat natuur en cultuur centraal; de reis wordt uitgevoerd in samenwerking met Le Petits Débrouillards.

top

Cavalli ***

Hotel Cavalli by WP Hotels biedt 3-sterrenaccommodatie in Blankenberge, op 600 meter van het strand van Blankenberge en 450 meter van het station.

Dit recent geopend hotel, centraal gelegen op de grote markt van Blankenberge en op wandelafstand van het strand biedt alle comfort die u verlangt voor uw trip aan zee.

Het hotel beschikt over 44 kamers, een gezellige lounge, een bar en een lift en gratis WiFi. U kunt genieten van het uitzicht op de stad.

Alle kamers zijn uitgerust met een badkamer met douche, flatscreen-tv, kluisje en gratis wifi.

 

 

top

Programma

Dag 1: zondag 24 september:

Onthaal aan het station van Blankenberge en begeleide wandeling naar het hotel (450 m).

Of : Onthaal in de lobby van het hotel (verwittig AUB de begeleid(st)er vooraf als u met de auto komt).

Middagmaal in het hotel.

In de namiddag maken we een begeleide natuurwandeling in het natuurreservaat de Fonteintjes. De Fonteintjes zijn een langgerekt duinengebied met duinmeertjes en vochtige duingraslanden, gelegen op de grens van de Belgische gemeenten Blankenberge en Brugge. 

Avondmaal en overnachting in het hotel.

Dag 2: maandag 25 september:

Ontbijt in het hotel.

Vertrek naar het station van Blankenberge waar we de trein naar Brugge nemen en onze tocht per bus verderzetten naar de aanlegsteiger van de boot “Lamme Goedzak”. Per boot varen we over de schilderachtige Damse Vaart naar Damme waar we, in de namiddag, tijdens een gegidste wandeling alles vernemen over deze pittoreske middeleeuwse stad.

Vrij middagmaal in Damme.

Op het einde van de namiddag nemen we de boot terug naar Brugge. Na wat vrije tijd in Brugge keren we terug naar ons hotel in Blankenberge voor het avondmaal en overnachting.

Dag 3: dinsdag 26 september:

Ontbijt in het hotel.

Vrije voormiddag en vrij middagmaal.

Namiddag: Gegidst bezoek aan het Belle Epoque Centrum, gevolgd door een begeleide Art Nouveau wandeling in Blankenberge.

Avondmaal en overnachting in het hotel.