Nieuwsflash

If you can see this, then your browser cannot display the slideshow text.

2024 - NIEUWPOORT: Nieuwpoort

Prijs
Studio/eenpersoonskamer € 655
1 slaapkamer appartement/double € 579

Periode (klik op de periode om in te schrijven)
SEPTEMBER 09/09 tot 12/09/24

Moeilijkheidsgraad van het verblijf

Algemeen

Het kustplaatsje Nieuwpoort-Bad ligt centraal aan de westkust en speelde een belangrijke rol in de Eerste Wereldoorlog. Het IJzergedenkteken bij het sluizencomplex en het Koning Albert I monument zijn enkele stille getuigen van deze bewogen geschiedenis. Nieuwpoort kennen we natuurlijk ook van haar vissershaven, de vismijn, het staketsel, de Eurojachthaven, maar vooral van het brede strand en de verkeersvrije dijk. Met zijn sfeervolle winkelstraten, zijn terrasjes en de duinen is Nieuwpoort een van de aangenaamste vakantieplaatsen aan onze kust.

top

Vakantiepark Floreal Nieuwpoort

Vakantiepark Floreal Nieuwpoort

Dit moderne vakantiecentrum heeft een ideale ligging in de buurt van het strand en pal naast de havengeul en biedt een schat aan activiteiten en plezier voor jong en oud.

We beschikken over plaatsen in de 3 verschillende kamertypes:

Studio: voor 1 of 2 personen met 2 afzonderlijke bedden in de living. Indien u een single kamer wenst te boeken, zal er voor u een studio gereserveerd worden.

1 Slaapkamer-appartement: voor 2 tot 4 personen met 2 bedden in de slaapkamer en 2 afzonderlijke bedden in de living. Voor grootouders met 1 of 2 kleinkinderen wordt dit type gereserveerd.

2 Slaapkamers-appartement: voor 2 tot 6 personen met 2 bedden in de slaapkamer, stapelbed in de 2de slaapkamer en 2 afzonderlijke bedden in de living. Voor grootouders met 3 of 4  kleinkinderen of 3 volwassenen met 1 tot 3 kinderen wordt dit type gereserveerd.

Alle logementen zijn voorzien van televisie, telefoon, kitchenette en badkamer met toilet en douche. Overal is er gratis WiFi beschikbaar.

Beddengoed en badhanddoeken en de eindschoonmaak zijn voorzien.

Let wel: de toegang tot elke eenheid heeft steeds een trap van 7 treden.

Ontspannen kan u in de vele sportfaciliteiten. Geniet van een partijtje tennis, ontspan in het spa-bad of speel een spelletje midgetgolf. De nabijgelegen duinen zijn een bijzonder pittoreske locatie voor ongestoorde wandelingen.

 

Een afsluitbare fietsenstalling is beschikbaar voor het opbergen van fietsen. Het gebruik van de minigolf, petanque en het zwembad (met peuterbad) is inbegrepen.

De speeltuin is vrij toegankelijk.

 

Het vakantiepark heeft een restaurant en een brasserie met bar. Bistro Floreal met groot zongericht terras en met zicht op het zwembad en de speeltuin is dagelijks open vanaf 10.00 uur.

U kan er terecht voor snacks, ijsjes, pannenkoeken, een hapje of streekbiertje.

Het centrum beschikt over een parking van +/- 100 niet voorbehouden plaatsen.

Met het openbaar vervoer is het vakantiepark Floreal vlot bereikbaar (tramhalte op 2 minuutjes wandelen).

Tijdens de schoolvakanties zorgt het animatieteam van het Vakantiepark Floreal voor activiteiten in de voor- en namiddag, voor zowel groot als klein. Zo biedt men bvb volgende activiteiten aan: knutselen, kinderdisco, sportparcours, …

Ook ’s avonds is er afwisselend animatie voorzien, zoals bvb. Papa Chicco (clown), live muziek, karaoké, Bingo, …

U merkt het: dé ideale locatie voor een fantastische vakantie voor jong en iets minder jong.

Meer informatie? https://www.florealgroup.be/nl/vakantiepark/floreal-nieuwpoort

 

top

In de prijs begrepen

 

top

Niet in de prijs begrepen

 

top

Reisdocumenten

Belgische identiteitskaart.

top

Bijkomende informatie

in samenwerking met:

top


Developed by aware