Nieuwsflash

If you can see this, then your browser cannot display the slideshow text.

2023 - Brugge: NH Hotel Brugge**** - Cultureel verblijf

Prijs
Tweepersoonskamer € 409
Eenpersoonskamer € 519

Periode (klik op de periode om in te schrijven)
JUNI 21/06 tot 23/06/23

Moeilijkheidsgraad van het verblijf

Algemeen

Er bestaan plekken die onder je vel kruipen, hoewel je ze nooit helemaal kunt doorgronden. Brugge is zo’n bijzondere plek. Een stad op mensenmaat, groots geworden door haar meeslepende geschiedenis die haar prompt het label van UNESCO Werelderfgoed opleverde.

Sinds eeuwen verbinden de Brugse Reien de stad met de zee, een garantie voor welvaart en voorspoed. Internationale handelslieden bouwden Brugge uit tot een van de grootste Hanzesteden. In de 15de eeuw floreerde de stad als nooit tevoren. Het authentieke middeleeuwse stadsweefsel bleef bewaard en grote delen van het historisch patrimonium bleven nagenoeg intact. Logisch dus dat UNESCO de volledige binnenstad als Werelderfgoed erkende. 

Tijdens deze culturele 3-daagse reis kan je Brugge – die Scone – op verschillende manieren ontdekken.

Daarnaast wordt er ook een bezoek aan de pittoreske middeleeuwse stad Damme voorzien.

top

Hotel NH Brugge ****

Het NH Brugge is gevestigd in een voormalig klooster, tegenover het Concertgebouw, op minder dan 1 km van de Grote Markt van Brugge en andere bezienswaardigheden in het historische stadscentrum. Er is een uitstekende verbindingen met het openbaar vervoer: tram- en bushalte tegenover het hotel, treinstation op 500 meter afstand en voor wie toch verkiest om met de wagen te komen is er een groot openbaar parkeerterrein vlak voor het hotel.

Het hotel biedt elegante accommodatie met gratis WiFi,. De kamers van het NH Brugge hebben een warme landelijke inrichting en een stijlvolle badkamer. U kunt gebruikmaken van thee- en koffiefaciliteiten. De kamers zijn voorzien van airconditioning, sateliet-tv en een minibar. De privé-badkamer beschikt over een bad (geen afzonderlijke douches), wc, toiletartikelen en een haardroger.

Het hotel beschikt over een tuin, een terras, een fitnesscentrum met uitzicht op de tuin, een beveiligde fietsenstalling, een knusse bar en een restaurant.